Tractor.BG - Порталът за селскостопанска техника
technom1

РАПИД КБ ЕООД - Резервни части и сервиз

СЕРВИЗ

 

Ние от РАПИД КБ ООД сме на разположение веднага и знаем какво трябва да се направи.

В случай на възникнал проблем нашите обучени, опитни и отлично оборудвани техници бързо ще се отзоват и ще пристигнат при Вас.
След като се установи проблема, ще осигурим доставка на необходимите части до Вас. Ние знаем, че добрият сервиз трябва да предлага не само качество и надеждност, но също така и да бъде на достъпна цена. В крайна сметка, освен сигурност, услугите ни трябва да гарантират и рентабилността на Вашата работа.

 

Сигурността може да се планира: Чрез оптимизирани договори за сервизно обслужване.

Максимална оперативна сигурност, съчетана с максимална ценова сигурност – това е идеята на сервизната услуга CLAAS MAXI CARE. Тази сервизна програма за Вашата машина Ви предлага специална защита, която излиза извън рамките на законовата гаранция. С Вашия личен пакет избирате фиксирана ценова калкулация за евентуални ремонти. Така запазвате контрол над финансовото планиране на Вашето предприятие. Не се налага повече да мислите за непредвидени разходи за ремонт. Можете да очаквате най-много едно позвъняване от нас, а ние ще Ви помогнем за съвместното планиране на редовната поддръжка на машината Ви.

 

Сигурността може да се планира: Чрез прецизни разходи за поддръжка.

Максимална готовност за работа и фиксирани оперативни разходи за Вашата машина: Можете да постигнете това само с договор за поддръжка, специално адаптиран към потребностите Ви и към нуждите на Вашата машина. Предлагаме Ви договор за поддръжка със свободно избран срок, който ще Ви даде сигурност и увереност, че всички ремонти ще бъдат извършени от специалист и най-вече навреме, което не на последно място повишава цената на машината Ви при препродажба.

Можем бързо и индивидуално да калкулираме отделните ремонти и договори за поддръжка на Вашата машината с помощта на професионален сервизен софтуер.

 

Сигурността може да се планира: Чрез редовни прегледи.

Особено машините за прибиране на реколтата непрекъснато са подложени на големи натоварвания през определен период. За дългосрочно надеждна работа машината редовно трябва да се регулира и износените части да бъдат сменяни.

При прегледа след кампанията (годишният преглед) се установява започналото износване и се откриват скритите повреди.

 

Решаваме проблемите Ви на място, дори и когато не ни виждате.

Чрез системата CLAAS TELEMATICS, която може да се поръча допълнително и да се активира във Вашата земеделска машина, ние от РАПИД КБ ООД Ви предлагаме не само икономически предимства при работа, но и бързо съдействие от сервизен техник. С помощта на мобилната и интернет технология всички данни от съответната машина се предават директно към диагностичния уред или компютъра на техника. Така той може от всяко място да постави правилната диагноза и директно да пристигне с евентуалната необходима резервна част. Спестеното време осигурява оползотворяване на възможностите на Вашата машина.

 

 

ОРИГИНАЛНИ РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ

Само този, който монтира оригинални резервни части, може да е сигурен в безотказната работа на машината. Това е така, защото резервните части са точно оразмерени, висококачествени и са произведени по най-съвременни технологии с осигурен непрекъснат контрол на качеството.
Освен това сервизните техници на РАПИД КБ ООД са идеално запознати с тези части, което дава възможност за сигурна и бърза смяна, дори и при недостиг на време. За опитния професионалист е ясно - в крайна сметка качеството винаги си заслужава.

 

Постоянна наличност - експресни доставки

РАПИД КБ поддържа в складовете си в София, Русе, Добрич, Стара Загора и Монтана, постоянна наличност от над 10 000 позиции резервни части. В случай на спешни заявки, частите се доставят от партньорите ни в Германия за 24 часа.

Служителите в отдел "Резервни части" са винаги на Ваше разположение като в сезона на жътвата имаме дежурни екипи дори през уикенда.